Erikoishammasteknikon palvelut

Erikoishammasteknikkomme Gazmend ”Kassu” Hajdini valmistaa irrotettavia kokoproteeseja hampaattomaan terveeseen leukaan sekä korjaa ja pohjaa irtoproteeseja.

”Minulla on oma vastaanottoni. Näin sinä vältyt turhilta välikäsiltä. Säästät käyntikerroissa ja saat proteesisi yleensä nopeasti ja edullisesti.”

Erikoishammasteknikkona hoidan

  • Suun ja proteesin tarkastuksen
  • Kokoproteesien valmistuksen
  • Proteesien pohjaukset, korjaukset, puhdistukset ja huollot
  • Jatkohoidon ohjauksen

”Käytössäni on modernit laitteet, jotka mahdollistavat sen, että saat sopivan ja laadukkaan proteesin mahdollisimman nopeasti. Proteesin sovitustyöt sisältyvät hintaan ja muutenkin työlläni on luonnollisesti tyytyväisyystakuu. Aloitan työn aina juttelemalla asiakkaan tarpeista ja toiveista työn suhteen”.

Hammasproteesien huollon ja korjausten laiminlyönti aiheuttaa usein kipua ja harmia. Suun olosuhteissa tapahtuu jatkuvasti muutoksia, joihin hammasproteesit eivät pysty mukautumaan. Ikenien ärtyminen ja haavautuminen johtuukin usein huonosti istuvista proteeseista. Asiantuntijan säännöllisten tarkastusten avulla vältyt etukäteen sopimattoman proteesin aiheuttamilta vaivoilta.

Ota yhteyttä ja varaa aika vastaanotolleni. Ensimmäinen proteesitarpeita koskeva keskustelutuokio etenemisehdotuksineen on maksuton. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Ota yhteyttä ja varaa aika erikoishammasteknikolle

Muut hammaslääkäripalvelut

Hammaslääkärin
palvelut

Suuhygienistin
palvelut

Hammaslaboratorion
palvelut