Vasaramäen hampaan Gecilab-hammaslaboratorio

Hammaslaboratorio GeciLab Oy on vuonna 2004 perustettu täyden palvelun hammaslaboratorio, joka sijaitsee Turussa. Hammaslaboratoriomme tarjoaa laadukkaita tuotteita korkealuokkaisista materiaaleista valmistettuna.

Estetiikka sekä valmiin tuotteen luonnollisuus ovat meille tärkeitä työn peruslähtökohtia. Tuotteen tulee olla myös kestävä ja pitkäikäinen. Kaikki työt tehdään tyytyväisyystakuulla; asiakas on tyytyväinen, kun tuote on toimiva ja ulkonäöltään luonnonmukainen ja huomaamaton. Myös tuotteen tilanneen hammaslääkärin tyytyväisyys on meille tärkeää; töiden sujuvat kuljetukset, aikataulujen joustavuus tarvittaessa sekä yksilöllisten toiveiden huomioiminen ovat tyytyväisyyden takaajina.
Hammaslaboratoriossamme työskentelee tällä hetkellä kolme tuotteita valmistavaa työntekijää sekä yksi lähetti/hammaslaboratorio apulainen ja laskutusvastaava.

Alan kehityksen seuraaminen ja työssä kehittyminen sekä uusien materiaalien ja tekniikoiden tunteminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Käytämme uusinta digitaalista tekniikkaa hyödyksemme. Meillä on kaikki digitaaliseen työskentelyyn vaadittavat 3D-laitteet: jyrsin, printteri ja skanneri. Otamme vastaan sekä perinteisiä sekä digitaalisia jäljennöksiä.

Hammaslaboratorion lisäksi tiloissamme on erikoishammasteknikon vastaanotto (Erikoishammasteknikko G.Hajdini). Vastaanottohuoneessa on potilastuoli, ja myös hammaslaboratorioasiakkaiden hampaiden värinmääritys käy siinä vaivattomasti ja tarkasti.

Kysy lisää hammaslaboratoriopalveluistamme

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita 02 2522 782

Meille voi lähettää valmistettavaksi kaikkia proteettisia töitä, niin kiinteätä kuin irtoprotetiikkaakin sekä proteesin korjauksia. Teemme mm. siltoja, kruunuja, implantteja sekä ranka- ja levyproteeseja, purentakiskoja ja oikomiskojeita. Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja ja työt tehdään tyytyväisyystakuulla.

Kaikki työt tehdään omassa laboratoriossamme Turussa Vasaramäessä vakihenkilökuntamme toimesta. Meitä on helppo lähestyä, ja työtilauksesta ja siihen liittyvistä erityisohjeista voi aina keskustella suoraan työn valmistavan hammasteknikon kanssa.

Työtilausten noudot saatte tilattua puhelinnumerosta 02 2522 782 ja hammaslaboratoriomme oma lähetti noutaa paketin suoraan vastaanotoltanne Turusta ja sen lähikunnista. Pitemmät välimatkat paketit kulkevat kätevästi Matkahuollon jakelupalvelun kautta.

Työtilauslomakkeen saatte tulostettua alla olevasta linkistä ja ensimmäisen työtoimituksen mukana toimitamme vastaanotollenne työtilauslomakkeita sekä kuljetuslaatikoita.

Digitaaliset jäljennökset voitte lähettää 3shape-communicate -ohjelman kautta osoitteeseen
Gecilab Oy, taikka sähköpostilla gecilab@hotmail.com

Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää, niin ettehän epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse taikka oheisella yhteydenottolomakkeella! Lähetämme myös mielellämme hinnastomme teille!

12 + 5 =

Muut hammaslääkäripalvelut

Hammaslääkärin
palvelut

Erikoishammas-
teknikon palvelut

Suuhygienistin
palvelut